Kurs nr: 840

Kursstart: måndag 1/10 kl 10.00.
Avslutas: fredag 5/10 kl 15.00.
Kursavgift inklusive boende med helpension: 29.900:- + moms.

Mats Karlsson UGL Gotland

Mats Karlsson

Certifierad handledare
Antal UGL: 30+
54 år

Min över 30 år långa och breda erfarenhet från industrin och ledarskap på alla nivåer tror jag är en stor fördel när jag agerar som handledare. Att jag själv har stor erfarenhet från exekutiva ledningsgrupper, projektgrupper och globala & internationella arbetsgrupper ger mig förståelse för deltagarnas vardag och frågor. Jag tror denna bakgrund tillsammans med den betendevetenskap jag läst, och provat i verkligheten, uppskattas av deltagarna.
Mitt förhållningssätt som handledare är att skapa ett tryggt och öppet klimat så att deltagarna kan känna lust och vilja att gå in helhjärtat i sin UGL-kurs. 

Mats Lundin Konsult AB

Mats Lundin

Certifierad handledare
Antal UGL: 50+
52 år

Min bakgrund är inom Försvarsmakten. Under dessa år var jag i huvudsak lärare på Officershögskolan. Där undervisade jag bland annat i ämnet ledarskap. Ett fascinerande ämne på många sätt. 1996 certifierade jag mig till handledare för ledarskapskursen UGL. 
Under några år var jag verksamhetschef inom Hälso- och sjukvården på Gotland. Under sex år arbetade jag med utbildning och HR-strategi på Svenska Spel i Visby.
2010 startade jag Konsult Mats Lundin AB.
Det är viktigt att vi vågar och kan uttrycka egna tankar och åsikter utan att riskera att bli nonchalerad eller hånade.

Form och upplägg

Heltid ca 50 timmar
Internatform

Antalet deltagare per kurs är minimerat till 8 och maximerat till 12 deltagare. Kursen leds av två handledare, som har avtal med Försvarshögskolan att leda UGL-kurser. Kursen pågår under fem sammanhängande dagar i internatform.
Utbildningsmetoden benämns "upplevelsebaserat lärande" och bygger på Kolbs teorier om lärandet. Gruppmedlemmarna ställs inför olika uppgifter som de som grupp ska hantera eller lösa.
Det är inte möjligt att komma och gå under kursens gång eller att utföra annat arbete eller studier.  Andra än kursdeltagare har inte tillträde som observatör eller i någon annan funktion.

Bokning & betalningsvillkor

Kursavgift inkl. hotell med helpension
29.900:- + moms

Din bokning är bindande. Betalning på faktura ska vara oss tillhanda innan kursen startar.

Avbokningar senare än 4 veckor innan kursstart återbetalas normalt inte. Kontakta alltid oss för en uppgörelse vid eventuella förhinder eller avbokningar.

Privatpersoner eller enskild firma kan komma att kreditprövas.

Vad är UGL?

Förmodligen landets mest erkända ledarskapskurser!

UGL är en förkortning av Utveckling Grupp och Ledare. Som ledarskapsutbildning är det förmodligen landets mest kända, meriterade och genomförda kurs. Utbildningen genomförs under fem dagar i internatform. Kursen bygger helt på verifierad forskning och är under ständig utveckling. Gällande version är UGL 2016. Kursen är 100% civil men ägs och utvecklas av Försvarshögskolan FHS. Klicka på ikonen ovan om du vill läsa fler vanliga frågor och svar.

Är UGL för mig?

Alla kan gå UGL!

Alla har nytta av UGL, både privat och i arbetslivet. Som deltagare får du värdefull och utvecklande feedback. Du lär dig att se och förstå vad som händer när en grupp utvecklas och vilket ledarskap som krävs för att skapa effektiva samarbeten. Du får insikter om kommunikationsmönster och grupprocesser och betydelsen av dessa. Du medverkar till, och får praktiskt erfarenhet kring, hur man utvecklar en grupp, samarbete och relationer.

UGL på Gotland

Vi innehar giltliga certifikat från Försvarshögskolan!

Våra kurser genomförs alltid på Toftagården intill natursköna och välkända Tofta Strand. När du väljer UGL Gotland för din UGL får du alltid ett mervärde som till exempel fortsatt coaching efter avslutad kursvecka. Välj gärna oss! Vi genomför sex kurser per år. Här kan du hitta kommande kurser, boka kurs eller göra intresseanmälan till eventuella återbud och restplatser.

“Riktigt bra handledare, tydliga och gav ut massor med lärdomar. Kursbetyg: 5/5  ”

“Att genom praktik få uppleva gruppdynamiken på ett sätt som jag tidigare inte upplevt på en kurs. Ni har som handledare agerat med stort förtroende och kunskap och läst av gruppen på ett bra sätt. Kursbetyg: 5/5.”

UGL GOTLAND & SOCIALA MEDIER